Vakantie Seychellen

seychellen

KUONI/TENZING TRAVEL, SPECIALISTEN IN VERRE REIZEN

Kuoni/Tenzing Travel is 20 jaar achtereen uitgeroepen tot de beste specialistische reisorganisatie. Van een camperreis door Amerika tot een privé-rondreis in India, alles wordt op basis van uw wensen tot in de puntjes verzorgd. Onze reisexperts kennen alle uithoeken van de wereld en adviseren u uit eigen ervaring over de ideale samenstelling van uw reis.

De Seychellen

Tijdens uw vakantie op de Seychellen waant u zich echt in een droomwereld: prachtige stranden, azuurblauwe zee, een mooie natuur, maar vooral ook rust! De Seychellen zijn ideaal voor een natuur- en strandliefhebbers. Maar ook voor romantici en honeymooners is een vakantie Seychellen een bijzondere ervaring. Als u een liefhebber bent van duiken, dan zult u zich hier prima thuisvoelen, want de onderwaterwereld van de Seychellen is schitterend.

Het hoofdeiland Mahé heeft veel mooie flora en fauna. Het eiland Praslin is eveneens een paradijs met bossen en zeldzame vogels. Het kleinste eiland is La Digue. Hier gaat al het vervoer nog per ossenwagen of per fiets.

Kuoni/Tenzing Travel - Seychellen