Vakantie naar Turkije

turkijedagtopper

Turkije.nl is opgericht in 1990. Het is een snel groeiende, zelfstandige reisorganisatie, die gespecialiseerd is in het organiseren van reizen naar en door Turkije. Het succes van onze formule heeft ertoe geleid dat wij naast Turkije de laatste jaren ook andere bestemmingen in ons aanbod opnemen.

Op onze site vindt u onder andere ons uitgebreide reisaanbod en voordelige specials. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van vakantiereizen met een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding. Doordat u rechtstreeks bij ons boekt kunnen we u voordelige reizen aanbieden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Turkije.nl, de specialist voor uw reis naar en door Turkije. Een gevarieerd land dat zowel in de zomer als in de winter vele mogelijkheden biedt. Een vakantieparadijs met langgerekte stranden en kilometerslange pistes in buitengewoon mooie skigebieden. Bruisende steden en ongerepte natuur. Rustig wandelen en populaire watersportmogelijkheden. Turkije heeft het allemaal en met Turkije.nl kunt u alle kanten op. Naast de standaard pakketreizen, kunt u bij ons terecht voor luxe vakanties, groepsreizen, familievakanties, rondreizen, campingvluchten, skivakanties en combinatiereizen.

Zit uw droomreis er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor een reis op maat. Dankzij de deskundigheid en vele persoonlijke ervaringen van onze medewerkers, zijn wij in staat uw droom te laten uitkomen en u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

De Turkije Specialist