Ardennen, vakantiehuizen

ardennen-kasteelArdennenXL is een initiatief van Villa XL, al sinds 2005 actief in de bemiddeling bij de verhuur van luxe vakantiehuizen, villa’s en chalets in de belangrijkste vakantielanden van Europa.

Vertegenwoordiging in de Ardennen
ArdennenXL heeft een eigen vestiging in België, en wel in Harre, midden in de Belgische Ardennen. Ons team ter plaatse bestaat uit twee professionals die continu voor u op zoek zijn naar nieuwe, verrassende accommodaties, maar u ook ter plaatse van dienst kunnen zijn, mocht dat nodig blijken.

Ardennen: het bekijken meer dan waard
Speciaal in de Ardennen hebben wij in de loop van de tijd een groot aantal zeer bijzondere huizen voor u verzameld. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige woningen op vaak de mooiste plekjes. Of u nu een huis zoekt voor uw familiereünie met 25 personen of een villa met binnenzwembad, op onze België pagina vindt u zeker de woning van uw keuze.

Online aanbod
Onze vakantiehuizen worden alleen online aangeboden zodat u altijd van ons actuele aanbod verzekerd bent. Op onze website maakt u heel eenvoudig de keuze voor uw ideale vakantiewoning. Na uw boeking krijgt u per e-mail een factuur waarna u vervolgens zelf bepaalt of u de betaling via een bankoverschrijving of credit card wil doen.